dimecres, de juliol 15, 2009

Paisatge favorit

El paisatge favorit de Catalunya
Ahir nit es va fer la gran final d’aquest programa concurs de la TVC.
1er. Mai tenia de ser un programa concurs.
2ón. El que es va fer de final potser n’era però, de gran res de res. Un programet miseriós d’acord amb l’escassetat de calers que ara té TV3 (segurament que en Puigcercós autor del nou finançament de Catalunya, ara podrà arreglar-ho). L’escenari escollit, la Cripta de la Colònia Güell encara ressaltava la pobresa dels mitjans emprats en la retransmissió.
Els vuit avaladors dels vuit paisatges que havien estat elegits hi eren presents. D’ells, sis eren correctes, educats, amables, però els dos restants podien haver-se quedat a casa. Eren El Cuní i El Gavaldà. Tots dos eren gent de la casa i es movien com el peix a l’aigua en el terreny de TV3.
El Cuní: Insuportable moderador-director del programa Els Matins de TV3, amb la seva incorregible verborrea es va permetre mofar-se de tots els que creia que votarien el paisatge de Montserrat (defensat per la Taillabue) el qual en la seva opinió havia estat posat en el conjunt perquè guanyés. A veure qui s’atreviria a no votar, digué fent el karaoke alló de “És la Moreneta la Fe del poble català… Imbècil.
El Gavaldà: Noi modern, progre tenia de dir la seva inconveniència sobre el topless de les platges de Tarragona que ell mostraria si guanyava…. Imbècil.
En fi un programet molt fluix i avorrit que hauria estat insuportable si no hagués estat per la meravella de paisatges que filmaven….Catalunya!